Private dining

Private dining bij u thuis



Private dining bij u thuis

Private dining is een unieke ervaring: thuiskok Jos van Erp kom in uw eigen huis een diner verzorgen alsof u uit eten bent. We hebben een maandelijks wisselend menu wat hij voor komt bereiden, maar uiteraard is het mogelijk om hier aanpassingen in te laten doen. Het aantal gangen, persoonlijke voorkeuren en eventuele kindermenu’s, we spreken het allemaal tot in de puntjes door. Bij het menu is ook een wijnarrangement te boeken. Beschikt u zelf over een mooie wijncollectie dan is het mogelijk om een menu samen te laten stellen passende bij uw wijn. Private dining van Amsterdam tot Utrecht en private dining van Eindhoven tot Tilburg, thuiskok Jos komt in heel Nederland een onvergetelijke avond verzorgen.

Op de dag zelf komt de chef in de middag naar u toe om ter plekke de laatste hand aan de voorbereidingen te leggen. Er komt altijd iemand mee voor de bediening. Zo wordt private dining echt een beleving! Na afloop van het diner neemt de chef de vaat mee en hij laat uw keuken brandschoon achter. Een unieke ervaring is gegarandeerd.

Private dining najaarsmenu

Amuse van de chefVerrassingWijnadvies: Prosecco supperiore Val d’Oca, Cuvee JOS, Valdobbiadene, Italie
VoorgerechtBeef tataki: Op Aziatisch wijze gemarineerd rundvlees kort dicht geschroeid. Geserveerd met een proeverij van komkommer, een tapenade van edame boontjes en een marshmallow van zoete soja met een crunch van furikake. Wijnadvies: Jeruzalemčan Suho, Puklavec, Jeruzalem Ormož, Slovenië
TussengerechtKoningsboleet: Koningsboleet in miso gemarineerd en daarna krokant gebakken. Geserveerd met een gnocchi van pompoen en een saus van limoenblad.Wijnadvies: Garganega, Clivus, Veneto, Italië
TussengerechtRavioli: Open ravioli gevuld met een ragout van Zeeuwse schaal en schelpdieren. Geserveerd met gebakken langoustine en coquille.Wijnadvies: Bleu Rivage Rosé, Provence, Frankrijk
HoofdgerechtEend: Krokant gebakken eendenborst met een puree koolraap, de bout gekonfijt met pistache, een compote van rode ui, gegrilde lente-ui en rode biet. Met een jus gemaakt van oude aceto balsamico azijn.Wijnadvies: Pinot Noir, Maison Vialade, Saint Auriol, Languedoc, Frankrijk
KaasSelectie kazen van Fromagerie Guillaume met seizoensgarnituurWijnadvies: Blandy's Duke of Clarence Madeira
DessertChocolade: Verschillende structureren van chocolade, mousse van pure chocolade, cheesecake van witte chocolade, chocolade brownie en sorbet van witte chocolade.Wijnadvies: Auslese, Die Bronze Lowe, Mosel, Duitsland

Hoe het werkt

  • Private dining boeken

    Vul het contactformulier in en geef aan wanneer u graag de thuiskok wilt boeken.

  • Bevestigen reservering

    Jos neemt vervolgens contact met u op om de datum te bevestigen en de details met u door te spreken.

  • Kok aan huis

    Op de dag van het diner arriveert de chef aan het einde van de middag bij u thuis. Hij heeft het diner grotendeels voorbereidt en hoeft bij u thuis enkel de puntjes op de i te zetten.

  • Genieten van een unieke ervaring

    De hele avond lang geniet u met uw gezelschap van een fantastisch, origineel diner bomvol bijzondere smaken.

  • Afsluiting van de avond

    De thuiskok neemt de vaat aan het einde van het diner weer mee naar huis. Daarnaast laat hij uiteraard uw keuken brandschoon achter zodat u nog heerlijk kunt nagenieten van deze bijzondere avond.

×

Hallo hoe kunnen wij u van dienst zijn?

× Hoe kunnen wij u helpen?