Private dining

Voorgerecht van Josjes Culinair

Private dining is een unieke ervaring: een kok komt bij je thuis een diner verzorgen alsof je uit eten bent Chef-kok Jos van Erp komt bij u thuis om de sterren van de hemel te koken. In goed overleg bepalen we hoe het menu eruit moet komen te zien. Het aantal gangen, persoonlijke voorkeuren en eventuele kindermenu’s, we spreken het allemaal tot in de puntjes door. Bij het menu is ook een wijnarrangement te boeken. Zo weet u zeker dat uw drankjes perfect bij de geserveerde gerechten passen.

Op de dag zelf komt de chef in de middag naar u toe om hier de laatste hand aan de voorbereidingen te leggen. Er komt altijd iemand mee voor de bediening. Zo wordt private dining een echte beleving! Na afloop van het diner neemt de chef de vaat mee en hij laat uw keuken brandschoon achter. Een unieke ervaring is gegarandeerd!

We bieden twee verschillende menu’s voor private dining aan. De eerste prijs is onze standaard, de tweede prijs is voor het menu exclusief. Hierbij worden meer exclusieve producten gebruikt. Informeer bij uw aanvraag naar beide opties. De tarieven zijn als volgt:

4 gangenmenu: €44,50 // €54,50
5 gangenmenu: €54,50 // €64,50
6 gangenmenu: €64,50 // €74,50

Bijpassend wijnarrangement
Bij het 4 gangenmenu: €24,00 inclusief bruisend aperitief
Bij het 5 gangenmenu: €30,00 inclusief bruisend aperitief
bij het 6 gangenmenu: €36,00 inclusief bruisend aperitief

Deze prijzen zijn per persoon,  inclusief servies* en bestek, tafelwater, tafellinnen en tafelaankleding (denk aan bloemen, kaarsjes etc.). Ook komt er iemand mee voor de bediening. Alle prijzen zijn inclusief btw. Als u een wijnarrangement afneemt krijgt u er gratis plat en bruisend tafelwater bij. *Let op: kiest u er voor om geen wijnarrangement te nemen dan is het glaswerk niet in begrepen. Indien gewenst kunt u dit huren voor €1,50 per persoon.