Private dining

een chefkok bij u thuis



Een privé kok aan huis

Private dining is een unieke ervaring: chefkok Jos van Erp komt bij u thuis een diner verzorgen alsof u uit eten bent. We hebben een maandelijks wisselend menu wat hij voor komt bereiden, maar uiteraard is het mogelijk om hier aanpassingen in te laten doen. Het aantal gangen, persoonlijke voorkeuren en eventuele kindermenu’s, we spreken het allemaal tot in de puntjes door. Bij het menu is ook een wijnarrangement te boeken. Beschikt u zelf over een mooie wijncollectie dan is het ook mogelijk om een menu samen te laten stellen passende bij uw wijn.

Op de dag zelf komt de chef in de middag naar u toe om hier de laatste hand aan de voorbereidingen te leggen. Er komt, mits de huidige maatregelen het toelaten, altijd iemand mee voor de bediening. Zo wordt private dining echt een beleving! Na afloop van het diner neemt de chef de vaat mee en hij laat uw keuken brandschoon achter. Een unieke ervaring is gegarandeerd.

Private dining voorjaar menu 2021

Amuse van de chefVerrassingWijnadvies: Cava Brut ‘Single Vineyard’,Penedès Spanje
VoorgerechtVoorgerecht Cheviche van zeebaars met een marinade van Skully Gin oriental citrus en grapefruit. Geserveerd met diverse soorten radijs en een panna cotta van avocado, met een gel van aloe vera.Wijnadvies: Verdejo ‘Miluva’, Valdecuevas, Rueda, Spanje
TussengerechtAardappelrösti met een crème van doperwt en een compote van tomaat en gerookte eidooier dressing van gerookte honingtomaat en kaffir limoen.Wijnadvies: Blue Emotion Rosé, Saint-Philippe, Languedoc, Frankrijk
TussengerechtRouleaux van schol en langoustine, geserveerd met venkel, zeegroenten met een schuimige saus van schaaldieren.Wijnadvies: Savatiano ‘Oak Matured’, Mylonas, Atikka, Griekenland
HoofdgerechtBrabantse asperge geserveerd met gebraden beter leven kalfshaas, een puree van basilicum en diverse lentegroenten. Met een jus gemaakt van aceto balsamico, sjalotjes en olijfolie.Wijnadvies: Pinot Noir ‘1884 Estate Grown’, Escorihuela, Medoza, Argentinië
KaasSelectie kazen van Fromagerie Guillaume met seizoensgarnituurWijnadvies: Blandy’s Rich Madeira, Duke of Clarence, madeira, Portugal
DessertProeverij van rabarber, espuma van vlierbloesem, mousse van witte chocolade en een sorbet van frambozenWijnadvies: Riesling Auslese, Die Golden Eule, Rheinshessen, Duitsland

Hoe het werkt

  • Thuiskok boeken

    Vul het contactformulier in en geef aan wanneer u graag de thuiskok wilt boeken

  • Bevestigen reservering

    Jos neemt vervolgens contact met u op om de datum te bevestigen en de details met u door te spreken.

  • Kok aan huis

    Op de dag van het diner arriveert de chef aan het einde van de middag bij u thuis. Hij heeft het diner grotendeels voorbereidt en hoeft bij u thuis enkel de puntjes op de i te zetten.

  • Genieten van een unieke ervaring

    De hele avond lang geniet u met uw gezelschap van een fantastisch, origineel diner bomvol bijzondere smaken.

  • Afsluiting van de avond

    De chef neemt de vaat aan het einde van het diner weer mee naar huis. Daarnaast laat hij uiteraard uw keuken brandschoon achter zodat u nog heerlijk kunt nagenieten van deze bijzondere avond.