Amuse van de chef | Verrassing | Wijnadvies: Prosecco supperiore Val d’Oca, Cuvee JOS, Valdobbiadene, Italie |
Voorgerecht | Beef tataki: Op Aziatisch wijze gemarineerd rundvlees kort dicht geschroeid. Geserveerd met een proeverij van komkommer, een tapenade van edame boontjes en een marshmallow van zoete soja met een crunch van furikake. | Wijnadvies: Jeruzalemčan Suho, Puklavec, Jeruzalem Ormož, Slovenië |
Tussengerecht | Koningsboleet: Koningsboleet in miso gemarineerd en daarna krokant gebakken. Geserveerd met een gnocchi van pompoen en een saus van limoenblad. | Wijnadvies: Garganega, Clivus, Veneto, Italië |
Tussengerecht | Ravioli: Open ravioli gevuld met een ragout van Zeeuwse schaal en schelpdieren. Geserveerd met gebakken langoustine en coquille. | Wijnadvies: Bleu Rivage Rosé, Provence, Frankrijk |
Hoofdgerecht | Eend: Krokant gebakken eendenborst met een puree koolraap, de bout gekonfijt met pistache, een compote van rode ui, gegrilde lente-ui en rode biet. Met een jus gemaakt van oude aceto balsamico azijn. | Wijnadvies: Pinot Noir, Maison Vialade, Saint Auriol, Languedoc, Frankrijk |
Kaas | Selectie kazen van Fromagerie Guillaume met seizoensgarnituur | Wijnadvies: Blandy's Duke of Clarence Madeira |
Dessert | Chocolade: Verschillende structureren van chocolade, mousse van pure chocolade, cheesecake van witte chocolade, chocolade brownie en sorbet van witte chocolade. | Wijnadvies: Auslese, Die Bronze Lowe, Mosel, Duitsland |
Vul het contactformulier in en geef aan wanneer u graag de thuiskok wilt boeken.
Jos neemt vervolgens contact met u op om de datum te bevestigen en de details met u door te spreken.
Op de dag van het diner arriveert de chef aan het einde van de middag bij u thuis. Hij heeft het diner grotendeels voorbereidt en hoeft bij u thuis enkel de puntjes op de i te zetten.
De hele avond lang geniet u met uw gezelschap van een fantastisch, origineel diner bomvol bijzondere smaken.
De thuiskok neemt de vaat aan het einde van het diner weer mee naar huis. Daarnaast laat hij uiteraard uw keuken brandschoon achter zodat u nog heerlijk kunt nagenieten van deze bijzondere avond.
Hallo hoe kunnen wij u van dienst zijn?