Amuse van de chef | Verrassing | Wijnadvies: Prosecco supperiore Val d’Oca, Cuvee JOS, Valdobbiadene, Italie |
Voorgerecht | Cannelloni van geschroeide zalm gevuld met een tartaar van zalm met een soepje van komkommer en mint en een crème van avocado | Wijnadvies: Pinot Grigio, Galatheo, Veneto, Italië |
Tussengerecht | Asperge uit Udenhout geserveerd met een lauwwarme salade van Opperdoes aardappel, een gepocheerd hoeve eitje en Hollandaise saus | Wijnadvies: Chardonnay ‘Premium 1904’, Navarro Lopez, Castilla y Léon, Spanje |
Tussengerecht | Gegrilde griet filet met aubergine kaviaar met 2 bereidingen van bospeen, artisjok en een saus van saffraan | Wijnadvies: Petit Suneus Blanc, Bodegeurs, Emporda, Spanje |
Hoofdgerecht | Gekarameliseerde eendenborst in soja en honing met een gyoza van de bout, zoete aardappel, bimi en shi-take en een jus van sambai azijn | Wijnadvies: Garnacha ‘Stylo 5 Months’, Bodegas Cubero, Calatayud, Spanje |
Kaas | Selectie kazen van Fromagerie Guillaume met seizoensgarnituur | Wijnadvies: Kerner Spätlese, Die Golden Eule, Rheinhessen, Duitsland |
Dessert | Mouse van aardbeien met een gel van aardbeien en vlierbloesem, pannacotta van magnolia met gemarineerde aardbeien en een sorbet van bubblishes kauwgom | Wijnadvies: Brachetto Spumante, Rocca dei Forti, Piëmonte, Italië |
Vul het contactformulier in en geef aan wanneer u graag de thuiskok wilt boeken
Jos neemt vervolgens contact met u op om de datum te bevestigen en de details met u door te spreken.
Op de dag van het diner arriveert de chef aan het einde van de middag bij u thuis. Hij heeft het diner grotendeels voorbereidt en hoeft bij u thuis enkel de puntjes op de i te zetten.
De hele avond lang geniet u met uw gezelschap van een fantastisch, origineel diner bomvol bijzondere smaken.
De chef neemt de vaat aan het einde van het diner weer mee naar huis. Daarnaast laat hij uiteraard uw keuken brandschoon achter zodat u nog heerlijk kunt nagenieten van deze bijzondere avond.