Private dining

een chefkok bij u thuis



Een privé kok aan huis

Private dining is een unieke ervaring: chefkok Jos van Erp komt bij u thuis een diner verzorgen alsof u uit eten bent. We hebben een maandelijks wisselend menu wat hij voor komt bereiden, maar uiteraard is het mogelijk om hier aanpassingen in te laten doen. Het aantal gangen, persoonlijke voorkeuren en eventuele kindermenu’s, we spreken het allemaal tot in de puntjes door. Bij het menu is ook een wijnarrangement te boeken. Beschikt u zelf over een mooie wijncollectie dan is het ook mogelijk om een menu samen te laten stellen passende bij uw wijn.

Op de dag zelf komt de chef in de middag naar u toe om hier de laatste hand aan de voorbereidingen te leggen. Er komt, mits de huidige maatregelen het toelaten, altijd iemand mee voor de bediening. Zo wordt private dining echt een beleving! Na afloop van het diner neemt de chef de vaat mee en hij laat uw keuken brandschoon achter. Een unieke ervaring is gegarandeerd.

Private dining winter menu 2021

Amuse van de chefVerrassingWijnadvies: Prosecco supperiore Val d’Oca, Cuvee JOS, Valdobbiadene, Italie
VoorgerechtPastrami van wildzwijn, met Waldorfsalade met jonge boerenkool, zoet zure sjalot, appelmarshmallows. Gerookte mayonaise, krokantje je met groene kruidenWijnadvies: Pinot Blanc, Kuhlmann-Platz, Alsace, Frankrijk
TussengerechtCocktail van in aromatisch olijfolie gekonfijte kabeljauw en zacht gegaarde kalfswang, met een compote van sjalottjes, een zalf van bloemkool en truffel en een saus van eekhoorntjesbrood. Wijnadvies: Viognier ‘1884’, Escorihuela, Mendoza, Argentinië
TussengerechtJack wellington: Beef wellington gemaakt met Jackfruit, duxelles van paddenstoelen, groene kool en een jus van morilles.Wijnadvies: Pinot Noir ‘Privilege’, Drouet, Loire, Frankrijk
HoofdgerechtProeverij van hert; De rug rosé van de Big Green Egg geserveerd met grootmoeders rodekool. De kotelet geroosterd met gewokte spruitjes. Compote van gekarameliseerde pompoen en estouffade. Geserveerd met pom fondant en een jus van gebrande cacaobonen en pedro ximenezWijnadvies: Joya, Casa Santos Lima, Lisboa, Portugal
KaasSelectie kazen van Fromagerie Guillaume met seizoensgarnituurWijnadvies: Kerner Spätlese, Die Golden Eule, Rheinhessen, Duitsland
DessertTwister van pure chocolade en amarene kers.Wijnadvies: : Ruby Porto, Vinhos Borges, Porto, Portugal

Hoe het werkt

  • Thuiskok boeken

    Vul het contactformulier in en geef aan wanneer u graag de thuiskok wilt boeken

  • Bevestigen reservering

    Jos neemt vervolgens contact met u op om de datum te bevestigen en de details met u door te spreken.

  • Kok aan huis

    Op de dag van het diner arriveert de chef aan het einde van de middag bij u thuis. Hij heeft het diner grotendeels voorbereidt en hoeft bij u thuis enkel de puntjes op de i te zetten.

  • Genieten van een unieke ervaring

    De hele avond lang geniet u met uw gezelschap van een fantastisch, origineel diner bomvol bijzondere smaken.

  • Afsluiting van de avond

    De chef neemt de vaat aan het einde van het diner weer mee naar huis. Daarnaast laat hij uiteraard uw keuken brandschoon achter zodat u nog heerlijk kunt nagenieten van deze bijzondere avond.

× Hoe kunnen wij u helpen? Available from 09:00 to 22:00