Private dining

Private dining bij u thuis



Private dining bij u thuis

Private dining is een unieke ervaring: thuiskok Jos van Erp kom in uw eigen huis een diner verzorgen alsof u uit eten bent. We hebben een maandelijks wisselend menu wat hij voor komt bereiden, maar uiteraard is het mogelijk om hier aanpassingen in te laten doen. Het aantal gangen, persoonlijke voorkeuren en eventuele kindermenu’s, we spreken het allemaal tot in de puntjes door. Bij het menu is ook een wijnarrangement te boeken. Beschikt u zelf over een mooie wijncollectie dan is het mogelijk om een menu samen te laten stellen passende bij uw wijn. Private dining van Amsterdam tot Utrecht en private dining van Eindhoven tot Tilburg, thuiskok Jos komt in heel Nederland een onvergetelijke avond verzorgen.

Op de dag zelf komt de chef in de middag naar u toe om ter plekke de laatste hand aan de voorbereidingen te leggen. Er komt altijd iemand mee voor de bediening. Zo wordt private dining echt een beleving! Na afloop van het diner neemt de chef de vaat mee en hij laat uw keuken brandschoon achter. Een unieke ervaring is gegarandeerd.

Private dining februari maart

Amuse van de chefVerrassingWijnadvies: Prosecco supperiore Val d’Oca, Cuvee JOS, Valdobbiadene, Italie
VoorgerechtAziatisch gemarineerd rundvlees even kort geschroeid met marshmallow van zoete sojasaus, een tapenade van sojaboon, een flan van avocado en een crème van kafier limoen.Wijnadvies: ENA Sauvignon Blanc/Pinot Grigio Puklavec, Jeruzalem Ormož
TussengerechtGebakken skrei met prei gekonfijt in raz el hanut en extra vierge in olijfolie, een toffee van pompoen en een espuma van laksa.Wijnadvies: Malvasia del Salento 125, Feudi Salentini, Puglia, Italië
TussengerechtRavioli gemaakt van knolselderij en verse wintertruffel met macadamia noot, jonge rucola en een schuimige saus van eekhoorntjesbrood.Wijnadvies: Chardonnay ‘Reserve’, Chalmet, Languedoc, Frankrijk
HoofdgerechtGraan gevoerde runderlende met een crème van aardpeer, gegrilde koningszwam, gebakken spruitjes, geroosterde oer wortel en een jus van tonkaboon en rode wijn. Wijnadvies: Touriga Nacional/ Castelão, Hattrick, Quinta da Boavista, Lisboa
KaasSelectie kazen van Fromagerie Guillaume met seizoensgarnituurWijnadvies: Blandy's Duke of Clarence Madeira
DessertHuisgemaakte spekkoek met een compote van mango, mouse van mango, bavarois exotique, mango espuma en sorbet van mango.Wijnadvies: Welschriesling Spätlese, Fiedler, Burgenland, Oostenrijk

Hoe het werkt

  • Private dining boeken

    Vul het contactformulier in en geef aan wanneer u graag de thuiskok wilt boeken.

  • Bevestigen reservering

    Jos neemt vervolgens contact met u op om de datum te bevestigen en de details met u door te spreken.

  • Kok aan huis

    Op de dag van het diner arriveert de chef aan het einde van de middag bij u thuis. Hij heeft het diner grotendeels voorbereidt en hoeft bij u thuis enkel de puntjes op de i te zetten.

  • Genieten van een unieke ervaring

    De hele avond lang geniet u met uw gezelschap van een fantastisch, origineel diner bomvol bijzondere smaken.

  • Afsluiting van de avond

    De thuiskok neemt de vaat aan het einde van het diner weer mee naar huis. Daarnaast laat hij uiteraard uw keuken brandschoon achter zodat u nog heerlijk kunt nagenieten van deze bijzondere avond.

× Hoe kunnen wij u helpen? Available from 09:00 to 22:00