Private dining

een chefkok bij u thuis



Een privé kok aan huis

Private dining is een unieke ervaring: chefkok Jos van Erp komt bij u thuis een diner verzorgen alsof u uit eten bent. We hebben een maandelijks wisselend menu wat hij voor komt bereiden, maar uiteraard is het mogelijk om hier aanpassingen in te laten doen. Het aantal gangen, persoonlijke voorkeuren en eventuele kindermenu’s, we spreken het allemaal tot in de puntjes door. Bij het menu is ook een wijnarrangement te boeken. Beschikt u zelf over een mooie wijncollectie dan is het ook mogelijk om een menu samen te laten stellen passende bij uw wijn.

Op de dag zelf komt de chef in de middag naar u toe om hier de laatste hand aan de voorbereidingen te leggen. Er komt, mits de huidige maatregelen het toelaten, altijd iemand mee voor de bediening. Zo wordt private dining echt een beleving! Na afloop van het diner neemt de chef de vaat mee en hij laat uw keuken brandschoon achter. Een unieke ervaring is gegarandeerd.

Private dining najaar menu 2022

Amuse van de chefVerrassingWijnadvies: Prosecco supperiore Val d’Oca, Cuvee JOS, Valdobbiadene, Italie
VoorgerechtSurf en turf 2.0 dun gesneden rundvlees met een kern van langoustine, proeverij van tomaat en mayonaise van langoustineWijnadvies: Pinot Grigio, Galatheo, Veneto, Italië
TussengerechtGebakken griet filet met gerookte aardappelmousseline, romige zuurkool, gebakken paddenstoelen en een saus van eekhoorntjesbrood Wijnadvies: Chardonnay ‘Premium 1904’, Navarro Lopez, Castilla y Léon, Spanje
TussengerechtStoverij van konijn geserveerd met gekonfijte fazantenborst en een crunch van zoete aardappelWijnadvies: Petit Suneus Blanc, Bodegeurs, Emporda, Spanje
HoofdgerechtHertenrug met raz el hanut, een flan van rodekool, kruidige parelgort, hertensukade met gekarameliseerde appel, rodekoolsalade en een saus van gebrande cacaobonen Wijnadvies: Garnacha ‘Stylo 5 Months’, Bodegas Cubero, Calatayud, Spanje
KaasSelectie kazen van Fromagerie Guillaume met seizoensgarnituurWijnadvies: Kerner Spätlese, Die Golden Eule, Rheinhessen, Duitsland
DessertGegrilde ananas met specerijen, karamelmousse nougatine., compote van ananas en roomijs van honing en gember.Wijnadvies: Brachetto Spumante, Rocca dei Forti, Piëmonte, Italië

Hoe het werkt

  • Thuiskok boeken

    Vul het contactformulier in en geef aan wanneer u graag de thuiskok wilt boeken

  • Bevestigen reservering

    Jos neemt vervolgens contact met u op om de datum te bevestigen en de details met u door te spreken.

  • Kok aan huis

    Op de dag van het diner arriveert de chef aan het einde van de middag bij u thuis. Hij heeft het diner grotendeels voorbereidt en hoeft bij u thuis enkel de puntjes op de i te zetten.

  • Genieten van een unieke ervaring

    De hele avond lang geniet u met uw gezelschap van een fantastisch, origineel diner bomvol bijzondere smaken.

  • Afsluiting van de avond

    De chef neemt de vaat aan het einde van het diner weer mee naar huis. Daarnaast laat hij uiteraard uw keuken brandschoon achter zodat u nog heerlijk kunt nagenieten van deze bijzondere avond.

× Hoe kunnen wij u helpen? Available from 09:00 to 22:00