Private dining

een chefkok bij u thuis



Een privé kok aan huis

Private dining is een unieke ervaring: chefkok Jos van Erp komt bij u thuis een diner verzorgen alsof u uit eten bent. We hebben een maandelijks wisselend menu wat hij voor komt bereiden, maar uiteraard is het mogelijk om hier aanpassingen in te laten doen. Het aantal gangen, persoonlijke voorkeuren en eventuele kindermenu’s, we spreken het allemaal tot in de puntjes door. Bij het menu is ook een wijnarrangement te boeken. Beschikt u zelf over een mooie wijncollectie dan is het ook mogelijk om een menu samen te laten stellen passende bij uw wijn.

Op de dag zelf komt de chef in de middag naar u toe om hier de laatste hand aan de voorbereidingen te leggen. Er komt, mits de huidige maatregelen het toelaten, altijd iemand mee voor de bediening. Zo wordt private dining echt een beleving! Na afloop van het diner neemt de chef de vaat mee en hij laat uw keuken brandschoon achter. Een unieke ervaring is gegarandeerd.

Private dining voorjaar menu 2022

Amuse van de chefVerrassingWijnadvies: Prosecco supperiore Val d’Oca, Cuvee JOS, Valdobbiadene, Italie
VoorgerechtCannelloni van geschroeide zalm gevuld met een tartaar van zalm met een soepje van komkommer en mint en een crème van avocadoWijnadvies: Pinot Grigio, Galatheo, Veneto, Italië
TussengerechtAsperge uit Udenhout geserveerd met een lauwwarme salade van Opperdoes aardappel, een gepocheerd hoeve eitje en Hollandaise sausWijnadvies: Chardonnay ‘Premium 1904’, Navarro Lopez, Castilla y Léon, Spanje
TussengerechtGegrilde griet filet met aubergine kaviaar met 2 bereidingen van bospeen, artisjok en een saus van saffraanWijnadvies: Petit Suneus Blanc, Bodegeurs, Emporda, Spanje
HoofdgerechtGekarameliseerde eendenborst in soja en honing met een gyoza van de bout, zoete aardappel, bimi en shi-take en een jus van sambai azijnWijnadvies: Garnacha ‘Stylo 5 Months’, Bodegas Cubero, Calatayud, Spanje
KaasSelectie kazen van Fromagerie Guillaume met seizoensgarnituurWijnadvies: Kerner Spätlese, Die Golden Eule, Rheinhessen, Duitsland
DessertMouse van aardbeien met een gel van aardbeien en vlierbloesem, pannacotta van magnolia met gemarineerde aardbeien en een sorbet van bubblishes kauwgomWijnadvies: Brachetto Spumante, Rocca dei Forti, Piëmonte, Italië

Hoe het werkt

  • Thuiskok boeken

    Vul het contactformulier in en geef aan wanneer u graag de thuiskok wilt boeken

  • Bevestigen reservering

    Jos neemt vervolgens contact met u op om de datum te bevestigen en de details met u door te spreken.

  • Kok aan huis

    Op de dag van het diner arriveert de chef aan het einde van de middag bij u thuis. Hij heeft het diner grotendeels voorbereidt en hoeft bij u thuis enkel de puntjes op de i te zetten.

  • Genieten van een unieke ervaring

    De hele avond lang geniet u met uw gezelschap van een fantastisch, origineel diner bomvol bijzondere smaken.

  • Afsluiting van de avond

    De chef neemt de vaat aan het einde van het diner weer mee naar huis. Daarnaast laat hij uiteraard uw keuken brandschoon achter zodat u nog heerlijk kunt nagenieten van deze bijzondere avond.

× Hoe kunnen wij u helpen? Available from 09:00 to 22:00