Amuse van de chef | Verrassing | Wijnadvies: Prosecco supperiore Val d’Oca, Cuvee JOS, Valdobbiadene, Italie |
Voorgerecht | Aziatisch gemarineerd rundvlees even kort geschroeid met marshmallow van zoete sojasaus, een tapenade van sojaboon, een flan van avocado en een crème van kafier limoen. | Wijnadvies: ENA Sauvignon Blanc/Pinot Grigio Puklavec, Jeruzalem Ormož |
Tussengerecht | Gebakken skrei met prei gekonfijt in raz el hanut en extra vierge in olijfolie, een toffee van pompoen en een espuma van laksa. | Wijnadvies: Malvasia del Salento 125, Feudi Salentini, Puglia, Italië |
Tussengerecht | Ravioli gemaakt van knolselderij en verse wintertruffel met macadamia noot, jonge rucola en een schuimige saus van eekhoorntjesbrood. | Wijnadvies: Chardonnay ‘Reserve’, Chalmet, Languedoc, Frankrijk |
Hoofdgerecht | Graan gevoerde runderlende met een crème van aardpeer, gegrilde koningszwam, gebakken spruitjes, geroosterde oer wortel en een jus van tonkaboon en rode wijn. | Wijnadvies: Touriga Nacional/ Castelão, Hattrick, Quinta da Boavista, Lisboa |
Kaas | Selectie kazen van Fromagerie Guillaume met seizoensgarnituur | Wijnadvies: Blandy's Duke of Clarence Madeira |
Dessert | Huisgemaakte spekkoek met een compote van mango, mouse van mango, bavarois exotique, mango espuma en sorbet van mango. | Wijnadvies: Welschriesling Spätlese, Fiedler, Burgenland, Oostenrijk |
Vul het contactformulier in en geef aan wanneer u graag de thuiskok wilt boeken.
Jos neemt vervolgens contact met u op om de datum te bevestigen en de details met u door te spreken.
Op de dag van het diner arriveert de chef aan het einde van de middag bij u thuis. Hij heeft het diner grotendeels voorbereidt en hoeft bij u thuis enkel de puntjes op de i te zetten.
De hele avond lang geniet u met uw gezelschap van een fantastisch, origineel diner bomvol bijzondere smaken.
De thuiskok neemt de vaat aan het einde van het diner weer mee naar huis. Daarnaast laat hij uiteraard uw keuken brandschoon achter zodat u nog heerlijk kunt nagenieten van deze bijzondere avond.