Kookworkshop

Kookworkshop in Tilburg of op uw locatie

Kookworkshop in Tilburg of op locatie

Wilt u beter leren koken en erachter komen wat de geheimen van de chef zijn? Volg dan een kookworkshop bij Josjes Culinair! We verzorgen kookworkshops op onze thuisbasis in Tilburg. Daarnaast is het mogelijk om een kookworkshop op locatie te boeken. In dat geval komt onze chef naar de locatie van uw keuze. Onze standaard kookworkshop duur 4 à 5 uur en hierin wordt u de fijne kneepjes van het kok vak geleerd. We gaan aan de slag met een 5-gangen diner, waar u uiteraard ook zelf van gaat smullen. Het niveau van de kookworkshop wordt in overleg bepaald.

Een kookworkshop in Tilburg bij Josjes Culinair is werkelijk een feestje. Wij zijn al meerdere keren terug geweest en we leren elke keer wat nieuws. Super!


Seizoensworkshop

Onze speciale seizoensworkshop is volledig aangepast op de periode van het jaar. Dit betekent dat we zo veel mogelijk koken met producten die in het seizoen zijn. Standaard gaan we aan de slag met vis, vlees en vegetarische gerechten, maar als uw groep liever volledig vegetarisch of misschien zonder vis wil koken, is dat geen probleem.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide


€120,00 p.p, inclusief:

Wijnarrangement

Ontvangst met prosecco

Bier, fris, wijn tijdens het koken

Diner met bij passende wijnen

Plat en bruisend tafelwater

Koffie, thee en friandises


Barbecue workshop

In deze speciale barbecue workshop leer je hoe je vis en vlees het lekkerst kunt marineren voor op de barbecue. Daarnaast ga je uiteraard aan de slag met het zelf braden. Ook het maken van bijzondere salades en sausjes voor bij de barbecue komt aan bod. Echt een workshop voor barbecueliefhebbers die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen!

Deze barbecueworkshop is geschikt voor groepen van minimaal 6 en maximaal 12 personen. Met dit aantal weten we zeker dat iedereen voldoende ruimte heeft en zelf aan de slag kan met de barbecue. Wilt u de barbecueworkshop voor een grotere groep boeken? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden. We denken graag mee.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

€99,50 p.p, inclusief:

Ontvangst met prosecco

Alle ingrediënten

Gebruik professionele barbecue

Diner van de barbecue

Plat en bruisend tafelwater

Koffie en thee met huisgemaakte bonbons

Masterklass koken

Heeft u altijd al iets specifieks willen leren maken en is het er nooit van gekomen? Boek dan een masterclass bij Josjes Culinair. Tijdens een masterclass zoomen we helemaal in op het maken van één specifiek product. Denk aan het maken van macarons, verse pasta's of misschien wel het onder de knie krijgen van allerlei snijtechnieken. Tijdens een masterclass gaan we eerst uitgebreid op de theorie in, waarna we samen de keuken induiken om zelf, onder begeleiding van de chef, aan de slag te gaan.

Teambuildingsactiviteit

Op zoek naar een teambuildingsactiviteit in Tilburg? Een uitdagende kookworkshop is een originele optie! Samen in één keuken een aantal smakelijke gerechten bereiden vergt nogal wat teamwork: keuzes maken, taken verdelen en timing, het is allemaal noodzakelijk om tot een mooi eindresultaat te komen. Na een dagdeel hard werken en veel leren nemen de deelnemers plaats om van hun eigen gerechten te genieten. Uiteraard kan dit eventueel onder het genot van een lekker glas wijn.

De invulling van de kookworkshop wordt altijd in overleg bepaald zodat er eventueel zwaartepunten bij bepaalde competenties gelegd kunnen worden.

Wilt u een speciale vaardigheid leren, dan is dat uiteraard ook mogelijk. We geven bijvoorbeeld sushi, tapas of high tea workshops op aanvraag. Heeft u zelf een ander idee? Laat het ons weten, waarschijnlijk kunnen we dat ook voor u realiseren.

€75 p.p., inclusief:

Ontvangst met koffie, thee en friandises

Plat en bruisend tafelwater

2-gangen diner of lunch

×

Hallo hoe kunnen wij u van dienst zijn?

× Hoe kunnen wij u helpen?