Over Josjes Culinair

Chef uit Tilburg

Josjes Culinair is een in Tilburg gevestigd cateringbedrijf waar elke dag opnieuw met hart en ziel gekookt wordt. We verzorgen naast catering ook kookworkshops, barbecues en alles wat je verder op culinair gebied kunt verzinnen.

Naar uw smaak

We werken enkel met producten van hoogstaande kwaliteit en met de lekkerste smaak. Veel mensen denken dat kwaliteit gelijk staat aan duur, maar we leveren u graag het bewijs dat dit niet waar hoeft te zijn. Zo werken we graag met seizoensproducten. Naast dat deze voller van smaak én minder belastend voor het milieu zijn, scheelt dit ook nog in de portemonnee.

Onze culinaire diensten worden altijd volledig op maat gemaakt. Niemand is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Bij Josjes Culinair luisteren we eerst naar uw ideeën voordat we een voorstel op papier zetten. Zo weten we zeker dat u krijgt wat u verwacht. Catering, kookworkshops, barbecues en andere culinaire activiteiten moeten een feestje zijn en wij ontzorgen u hierin graag!

Onze thuisbasis is Tilburg, maar we verzorgen thuisdiners, catering en kookworkshops door heel Nederland. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.