Private dining Tilburg

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ben jij op zoek naar private dining in Tilburg? Boek het bij Josjes Culinair Events

Heb jij al wel eens van private dining gehoord? Toen wij ervan hoorden, waren we meteen razend enthousiast. Reden genoeg dus om het zelf ook aan te bieden aan jullie. Wat het is? Een hele unieke ervaring. Een chef kok komt namelijk bij jou thuis om een diner te verzorgen. Zo is het dus net alsof je uit eten bent, maar dan bij jou thuis. De kok is dus helemaal daar voor jou alleen. Super leuk toch?! In ieder geval is het enorm bijzonder. Omdat de kok bij jou thuis is, is het mogelijk om alles te zien wat hij doet. Zo krijg je meteen een inkijkje in de keuken. Verder kan het onwijs romantisch zijn om samen met je partner bij jou thuis te dineren. Zo is het veel intiemer dan in een restaurant, maar kan je toch van ontzettend lekker eten genieten. Hoe leuk is dat? Boek dus snel jouw ultieme private dining ervaring bij Josjes Culinair Events, om dit zo snel mogelijk eens uit te kunnen proberen. Het is ook mogelijk om van private dining te genieten in Eindhoven, of om een kookworkshop te doen.

Neem contact op
 

Private dining Tilburg

Hoe gaat private dining in Tilburg in zijn werk?

Bij private dining komen wij dus bij jou thuis om een diner te bereiden en te serveren. Als je ons dus boekt, komen wij langs op de avond naar keuze. Als de dag dan eenmaal aangebroken is, komt de chef ’s middags nog langs om de laatste voorbereidingen te treffen. In de avond gaat hij dan echt aan de slag met de gerechten. Dan komt er ook iemand mee voor de bediening van de gerechten, zodat jij de ultieme ervaring geleverd krijgt. De gerechten die wij aanbieden wisselen per seizoen, maar je kan altijd met ons overleggen wat je graag wil eten. Verder is het ook mogelijk om een wijnarrangement bij te boeken, zodat er bij elk gerecht een passende wijn geserveerd wordt. Zo maak je de ervaring helemaal compleet. Wil jij dit ook eens meemaken? Boek dan jouw private dining direct!

 

 Neem contact op

 

Boek jouw private dining in Tilburg en geef je wensen door!

Ben jij al overtuigd? Boek dan snel je private dining. Voor de door jou geboekte datum is het mogelijk om te overleggen over wat de chef kok voor jou zal maken. Als er bijvoorbeeld ook kinderen mee eten, dan is er ook een kindermenu mogelijk, en als je allergieën hebt, dan wordt hier natuurlijk rekening mee gehouden door ons. Zo zal jij jouw droommenu in je eigen huis voorgeschoteld krijgen. En ja, wie wil dat nou niet?

 

Neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

×

Hallo hoe kunnen wij u van dienst zijn?

× Hoe kunnen wij u helpen?