Catering

[vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”151,152,154″ img_size=”full” speed=”3000″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Josjes Culinair verzorgt de meest uiteenlopende catering. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres voor een┬ácatering op maat.

Onze Kok aan Huis is een geweldige optie voor iedereen die graag eens uit eten wil aan zijn eigen eettafel. Onze kok komt namelijk bij u thuis de sterren van de hemel koken. Hij brengt zelf zijn eigen servies mee!

Geeft u een bedrijfsfeest en bent u op zoek naar een cateraar die met u mee denkt? Wij sparren graag met u over de mogelijkheden.

Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over diverse cateringmogelijkheden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”47″ img_size=”medium” add_caption=”yes” style=”vc_box_circle_2″ onclick=”custom_link” title=”Event Catering” link=”https://www.josjesculinair.nl/catering/event-catering”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”142″ img_size=”medium” style=”vc_box_circle_2″ onclick=”custom_link” title=”Private dining” link=”https://josjesculinair.nl/private-dining/”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”73″ img_size=”medium” add_caption=”yes” style=”vc_box_circle_2″ onclick=”custom_link” title=”High Tea aan Huis” link=”https://www.josjesculinair.nl/catering/high-tea-aan-huis”][/vc_column][/vc_row]

×

Hallo hoe kunnen wij u van dienst zijn?

× Hoe kunnen wij u helpen?