Barbecue

Niets is fijner dan een mooie zomerdag afsluiten met een heerlijke barbecue. Bij Josjes Culinair kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor een volledig verzorgde barbecue op locatie.

Barbecue op locatie

Geeft u een feestje of nodigt u een grote groep mensen uit voor de barbecue? Laat ons dan uw barbecue verzorgen! We kopen de beste stukken vlees in, zorgen voor lekkere stokbroodjes, sauzen en salades en ontzorgen u volledig. We nemen onze eigen barbecue mee, dus ook daar hoeft u niet voor te zorgen. Er staat altijd iemand achter de barbecue die ervoor zorgt dat uw gasten voorzien worden van de beste stukken vlees en vis. Daarnaast is het mogelijk om ook iemand voor de bediening in te huren. Zo heeft u echt nergens meer omkijken naar! Als u het leuk vindt om zelf te barbecueën, kunt u ervoor kiezen om enkel het eten bij ons te bestellen. Dit komen we op de dag zelf bij u leveren. Ideaal toch?

Bedrijfsbarbecue

Een zomers personeelsfeest of -borrel is natuurlijk niet compleet zonder barbecue. Josjes Culinair verzorgt graag een heerlijke bedrijfsbarbecue op locatie. Uiteraard kunnen we ook de drankjes en eventuele extra hapjes voor onze rekening nemen. We nemen, indien gewenst, onze eigen bediening mee. Zo weet u zeker dat er de hele dag goed voor uw personeel gezorgd wordt. We bieden diverse soorten barbecues aan, van standaard tot luxe en van volledig vis tot vegetarisch.

Onze barbecues zijn te boeken vanaf 10 personen met een vanaf prijs van €17,50 per persoon. Download hier de Barbecuelijst Josjes Culinair 2019. Heeft u specifieke wensen? Dan stellen we een offerte op maat voor u op.