Barbecue

Barbecue


Barbecue

Lekker barbecueën met zo veel mogelijk lokale producten, dat is waar wij voor staan. Er is door de jaren heen nogal wat veranderd wat betreft barbecueën. Het traditionele stukje vlees of vis heeft deels plaats moeten maken voor een heerlijk stuk groenten en vleesvervangers. Bij Josjes Culinair zorgen we ervoor dat het iedereen aan niets ontbreekt: van huisgemaakte vleesvervangers tot geroosterde groene asperges en van een goed stuk vlees tot heerlijk verse vis. Wij gaan voor de ultieme barbecue ervaring.

Ook de manier van barbecueën kan volledig aan uw wens worden aangepast. Zo barbecueën wij op een traditionele barbecue waar het vlees op een hout gestookt vuur op de Co-Fire word bereid. Daarnaast gebruiken we ook graag de Big Green Egg. Wat dacht u van een heerlijk pulled pork met geroosterde knolselderij? Of een walking diner, waar bij u een volledig diner van de barbecue eet. Dit diner wordt zo samengesteld dat u een aantal gerechtjes geserveerd krijgt. Hierbij zorgen we voor een mooie variatie van vis, vlees en vegetarische gerechten.

Wij werken uitsluitend duurzaam kwaliteitsvlees en producten uit het seizoen. Zo werken we samen met boerderij ’t Zandeind en een eendenboerderij uit Helvoirt. Naast de producten van de barbecue serveren we heerlijke salades en sauzen die uiteraard huisgemaakt zijn. Wij kunnen u op verschillende niveaus ontzorgen. Wij bezorgen de barbecue en barbecues worden altijd geleverd met servies en bestek. Op deze manier kunt u zelf grillen. Liever niet zelf achter het vuur? Dan sturen een ervaren grillmeester mee. Zo heeft u geen omkijken naar de barbecue. De grillmeester zorgt ervoor dat alles heerlijk gegrild wordt en ruimt na afloop weer alles netjes op. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij met een heel team komen. In dat geval verzorgt de grillmeester de barbecue en serveren we zowel de drankjes als het eten uit aan uw gasten. Onze vriendelijk bediening zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niks ontbreekt.

Wij kunnen niet wachten om bij u te mogen komen barbecueën!

×

Hallo hoe kunnen wij u van dienst zijn?

× Hoe kunnen wij u helpen?